CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, February 8, 2009

tamat sudah riwayatmu...:(


29 februari 2009...

huhuhu..maka tepat jam 11.15 pagi..lepas kelas cik safani bari d faculty..tamatla riwayat sandalku yg setia ini..

sedih ngt..huhuhu:( actly sandal ni da dua tahun lebih sentiasa dipakai kesana-sini.since sy undergraduate lg..hmm..

ukm kan berbukit2..so disebabkan banyak naik turun bukit..maka dirimu terkorban..terima kasih sandalku..hmm sdih sbb ni sandal kesyangan..hikhik..
post ni ditulis ni just nk hargai la..jasa sandal ni yg da banyak menemani sy menempuh perjalanan yg macam2..

sandal ni la yg digunakan time menyelamatkan diri waktu dkejar angsa..upanya sakit kot angsa tu kna baling ngn sandal ni..sbb lps tu jalan teleng je angsa durjana tu..hahaha

hmm lg ape yg kenangn bersama sandal ni..ermm ha! time meredah banjir di umt..sandal ni ttp kukuh dikaki..melindungi kaki sy dr pape yg bahaya dlm air..

hmm kalo nk cite x abes ar..
hmm nk buang sayang..nk simpan myemak plak...
hmmm any idea?

nk p jahit pon..pakcik tukang jahit kasut ckp...''beli lain la dik oiii''...
"da nazak benor da ni ha..benang pon da tanggal"...malu sy dbuatnya...
hahaha..
so sape-sape yg ada suggestion yg best tu leh ar share ya...

ok..cow..da...

1 comments:

Faizah said...

Gile sedey cite ko neh..isk2.. ;p.. leh wat karangan aku sepasang kasut.. hehe..

ps: ehem.. uppss..haha :p